Kā īslaicīgi deaktivizēt savu Instagram kontu? Soli pa solim sniegta instrukcija

Pēdējā atjaunošana: 28/08/2023
Kā īslaicīgi deaktivizēt savu Instagram kontu? Soli pa solim sniegta instrukcija

Instagram ir kļuvis par vienu no visplašāk izmantotajām digitālajām platformām. Šis sociālais tīkls, kas sākotnēji bija veltīts fotografēšanai un video , tagad ir kļuvis par daudz vairāk.

Lai gan sociālo mediju lietotāju skaits pārsniedz 800 miljonus , daži cilvēki uzskata, ka ir nepieciešams uz laiku pārtraukt to lietošanu. Citi dažādu iemeslu dēļ nolemj pilnībā pārtraukt sociālo mediju lietošanu.

Ja vēlaties atpūsties no sociālajiem medijiem, esat nonācis īstajā vietā. Šajā rakstā mēs paskaidrosim, kā īslaicīgi izdzēst savu Instagram kontu un kā to neatgriezeniski slēgt. Mēs arī pastāstīsim, kā to atkārtoti aktivizēt, ja nolemjat to slēgt.

Darbības, lai īslaicīgi deaktivizētu un atspējotu savu Instagram profilu

Ja vēlaties īslaicīgi deaktivizēt savu Instagram profilu, bet nezināt, kā to izdarīt, šajā sadaļā mēs paskaidrosim, kā to izdarīt vienkāršā un ērtā veidā , nezaudējot informāciju, kas jums ir jūsu profilā, ja vēlaties atgriezties.

No datora

Ja piekļūstat savam profilam no datora, atveriet Instagram, izmantojot datorā instalētu pārlūkprogrammu, un veiciet tālāk norādītās darbības.

  • Kad esat pieteicies platformā, Pieslēgties.
  • Dodieties uz savu profilu un augšpusē atrodiet savu lietotājvārdu, pēc tam noklikšķiniet uz “Rediģēt profilu".
  • Lapas apakšdaļā, pēc konta informācijas, apakšējā labajā stūrī ar ziliem burtiem ir saite, kas vēsta “Uz laiku deaktivizēt manu kontu” un atlasiet to.

Deaktivizēt Instagram kontu

  • Pēc tam jūs tiksiet novirzīts uz citu lapu, kur jums tiks uzdots jautājums. Kāpēc vēlaties atspējot savu kontu?
  • Atlasiet nolaižamā izvēlne kas atrodas blakus jautājuma zīmei, un izvēlieties jebkuru vēlamo opciju uz laiku pamest Instagram.
  • Pēc tam ievadiet paroli un atlasiet “Īslaicīgi atspējot kontu", lai saglabātu izmaiņas.
  • Automātiski parādīsies ziņojums ar jautājumu, vai esat pārliecināts, ka vēlaties to deaktivizēt; izvēlieties “Si" turpināt.
  • Pēc iepriekšējo darbību pabeigšanas, Instagram nekavējoties slēgs jūsu kontu..

No jūsu Android vai iPhone mobilās ierīces

Ja vēlaties to atspējot, izmantojot mobilo lietotni , jums jāzina, ka šo darbību nevar veikt no turienes. Tāpēc jums būs jāpiekļūst savam profilam, izmantojot tīmekļa pārlūkprogrammu, šādi:

  • Ieejiet Instagram lapā no mobilās pārlūkprogrammas un piesakieties.
  • Augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz ikonas, kas to parāda Piekļūstiet savam profilam.
  • Atlasiet “Rediģēt profilu"un ritiniet līdz lapas apakšai un izvēlieties"Uz laiku deaktivizējiet manu kontu".
  • Izvēlieties opciju nolaižamajā izvēlnē, kas parādās blakus jautājumam “Kāpēc vēlaties atspējot savu kontu?"
  • Pārliecinieties, ka izvēlaties alternatīvuPretējā gadījumā jūs nevarēsiet veikt nākamo darbību.
  • Ievadiet savu paroli un pieskarieties “Uz laiku atspējot savu kontuNoklikšķiniet uz tā un pēc tam turpiniet.
  • Šādā veidā Jūsu lietotāja konts tiks slēgts. un tiks atspējota, līdz jūs atkal pieteiksieties.
  • Ja jūsu profils ir atvērts lietotnē, atverot to Tas parādīs kļūdas ziņojumu, kur norādīts, ka tā bija slēgta.
Kā izveidot oriģinālu logotipu savam YouTube kanālam? Soli pa solim sniegta instrukcija

Vai Instagram var izdzēst manu kontu, ja esmu to deaktivizējis?

Nē, deaktivizētie personīgie konti netiks dzēsti no platformas , jo saprotams, ka lietotājs vienkārši paņem pārtraukumu. Tādēļ neatkarīgi no laika, kas paiet, jūs varēsiet piekļūt savam kontam pēc mēneša vai gada.

Kad jūs nolemjat dzēst savu kontu, notiek vēl kas cits. Ja jūs to darīsiet, platforma izmantos 60 dienu labvēlības periodu, pirms jūsu konta neatgriezeniskas dzēšanas . Tas nozīmē, ka, ja jūs nolemjat atgriezties šajā laikā, jūs varat to darīt, bet pēc šī perioda beigām jūsu konts tiks neatgriezeniski dzēsts.

Kā es varu atkārtoti aktivizēt savu Instagram kontu, ja iepriekš to deaktivizēju?

Ja lietotāja profila deaktivizēšana šķita vienkārša, tā atkārtota aktivizēšana būs vēl vienkāršāka . Ja iepriekš deaktivizējāt savu profilu, bet tagad vēlaties to atkal izmantot, varat to izdarīt ātri un vienkārši, veicot tālāk norādītās darbības.

  • Šajā gadījumā jūs varat piekļūt tam, izmantojot instagram lietotne vai no viņu oficiālās tīmekļa vietnes.
  • Lai to atkārtoti aktivizētu, jums tikai jādaraReģistrācija".
  • Izmantojot savu lietotājvārdu un paroli, noklikšķiniet uz “Reģistrācija"Un tādā veidā jūs varēsiet atkal izmantot savu sociālo profilu un visu tajā atstāto informāciju," tostarp jūsu sekotāji un tie, kuriem sekojat jūs, kā arī fotoattēli un videoklipi ko esat publicējis.

Vai pieteicāties, bet nevarat piekļūt savam kontam?

Dažreiz tīkla politikas neļauj piekļūt tīklam vai rodas kāda cita problēma. Lai to novērstu, vienkārši veiciet tālāk norādītās darbības.

  • Zem “Reģistrācija"Ir opcija, kas norāda"Aizmirsāt savu pieteikšanās informāciju?Noklikšķiniet uz tā.
  • Nākamais Aizpildiet redzamo veidlapu ar savu e-pasta adresi asociētais partneris. Tālāk, Uz šo adresi tiks nosūtīts ziņojums. ar saiti, kurai jāpiekļūst, lai atgūtu savu profilu.
  • Izpildiet tālāk norādītās darbības, lai Atgūstiet savu paroli un pēc tam piesakieties lai to atkārtoti aktivizētu.
Instagram biznesa konts: kas tas ir, kam tas paredzēts un kādas ir tā priekšrocības?

Kāda ir atšķirība starp Instagram konta slēgšanu un deaktivizēšanu?

Kā darbojas jaunie Instagram ceļveži un emuāri

Instagram piedāvā divas iespējas : viena ir slēgt kontu un otra ir to deaktivizēt. Atšķirība starp tām ir tā, ka viena ir pastāvīga, bet otra ir pagaidu.

Ja to deaktivizējat, jums ir priekšrocība to atkārtoti aktivizēt jebkurā laikā . Vienīgais trūkums ir tas, ka informācija jūsu profilā tiks bloķēta no jūsu sekotājiem; tas ir, viņi nevarēs piekļūt jūsu fotoattēliem un videoklipiem. Viņi, iespējams, varēs redzēt tikai komentārus, ko esat ievietojis citos kontos. Tomēr visu to var atgūt, jo, kad izlemsiet to atkal ieslēgt, viss būs tieši tā, kā iepriekš atstājāt.

No otras puses, ja slēgsiet savu kontu, jums jāzina, ka vairs nevarēsiet atgūt piekļuvi . Jūs zaudēsiet visu, tostarp savus sekotājus un sekotājus, fotoattēlus un videoklipus, komentārus un lietotājvārdu. Tāpēc jums jāpārliecinās, ka tiešām vēlaties dzēst savu Instagram kontu, jo, kad to izdarīsiet, atpakaļceļa vairs nebūs, ja vien neizveidosiet jaunu profilu. Jūsu ieraksts platformā paliks tikai kā datubāze.

Darbības, lai neatgriezeniski dzēstu savu Instagram profilu

Ja vēlaties neatgriezeniski dzēst savu Instagram kontu, vispirms ir jāsaglabā fotoattēli un videoklipi, lai tie nepazustu, dzēšot profilu, jo viss tiks dzēsts un jūs to nevarēsiet atgūt. Lai neatgriezeniski slēgtu savu profilu, veiciet tālāk norādītās darbības.

  • Tāpat kā iepriekšējās darbībās, to var izdarīt tikai tīmekļa lietojumprogrammā. Tāpēc jums ir jāpiekļūst vietnei no sava datora vai mobilās ierīces, izmantojot vēlamo pārlūkprogrammu.
  • Piesakieties un piekļūstiet nākamā saite.
  • To var izdarīt arī no lapas “Dzēsiet savu kontu".
  • Pēc tam parādīsies nolaižamā izvēlne, kurā jums jāizvēlas opcija, blakus vienumam «Kāpēc jūs dzēšat savu kontu?«
  • Pēc tam ievadiet savu paroli un noklikšķiniet uz “Neatgriezeniski dzēst manu kontu".
  • Kad šīs darbības būs veiktas, konts tiks slēgts, un jums vairs nebūs iespējas to atgūt nākotnē. Vienīgais veids, kā atkal izmantot šo sociālo tīklu, ir atvērt jaunu profilu no jauna.
E-grāmatas par IPAP
Ebooks IPAP

🔥PIEVIENOJIES🔥 JAUNAJAI IP@P KOPIENAI! PIEREGISTRĒJIES ŠEIT!

Tēmas

Autors: Sahara Perez

Mana aizraušanās ir tehnoloģijas un sociālie mediji; es pētu un dokumentēju jaunākās ziņas un trikus no Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp un jebkura cita sociālā tīkla.

Saistīts

Komentāri ir slēgti.