איך להשבית זמנית את חשבון האינסטגרם שלך? מדריך שלב אחר שלב

העדכון אחרון: 28/08/2023
איך להשבית זמנית את חשבון האינסטגרם שלך? מדריך שלב אחר שלב

אינסטגרם הפכה לאחת הפלטפורמות הדיגיטליות הנפוצות ביותר על ידי משתמשים. רשת חברתית זו, מוקדש במיוחד לצילום ווידאועכשיו זה הפך להרבה יותר מזה.

למרות החזקת יותר ממאה מיליון משתמשים פעיליםיש אנשים שמרגישים צורך לקחת הפסקה מהרשתות החברתיות ולהתנתק לזמן מה. אחרים, מסיבות שונות, מחליטים להשעות לחלוטין את הרשתות החברתיות שלהם.

אם אתם מחפשים ניקוי רעלים מרשתות חברתיות, הגעתם למקום הנכון. במאמר זה נסביר כיצד לעשות זאת. כיצד למחוק את חשבון האינסטגרם שלך ניתן לסגור אותו באופן זמני או לצמיתות. נסביר לכם גם כיצד להפעיל אותו מחדש אם תחליטו לסגור אותו.

שלבים להפעלה והשבתה זמנית של פרופיל האינסטגרם שלך

אם אתם רוצים להשבית זמנית את פרופיל האינסטגרם שלכם, אבל לא יודעים איך, נסביר זאת בסעיף זה. איך לעשות את זה בצורה פשוטה וקלה מאוד, מבלי לאבד את המידע שיש לך בפרופיל שלך למקרה שתרצה לחזור.

מהמחשב האישי

אם אתה ניגש לפרופיל שלך ממחשב, עבור לאינסטגרם מכל דפדפן המותקן במחשב שלך, בצע את השלבים הבאים:

  • לאחר הכניסה לפלטפורמה, התחברות.
  • עבור לפרופיל שלך, אתר את שם המשתמש שלך בחלק העליון, לאחר מכן לחץ על "ערוך פרופיל".
  • בתחתית העמוד, אחרי פרטי החשבון, בפינה הימנית התחתונה באותיות כחולות, יש קישור שאומר "בטל את חשבוני באופן זמני" ובחר אותו.

בטל את חשבון האינסטגרם

  • לאחר מכן, פעולה זו תוביל אותך לדף נוסף שבו תישאל שאלה. למה אתה רוצה להשבית את החשבון שלך?
  • בחר את תפריט נפתח זה ליד סימן השאלה ובחר כל אפשרות שתרצה לעזוב זמנית את אינסטגרם.
  • לאחר מכן הזינו את הסיסמה שלכם ובחרו "השבת את החשבון באופן זמני", כדי לשמור את השינויים.
  • תופיע אוטומטית הודעה שתשאל אם אתה בטוח שברצונך לבטל את ההפעלה; בחר "Si" להמשיך.
  • לאחר השלמת השלבים הקודמים, אינסטגרם יסגור את החשבון שלך באופן מיידי..

ממכשיר האנדרואיד או האייפון הנייד שלך

אם אתה רוצה להשבית אותו דרך אפליקציית המוביילעליך לדעת שלא ניתן לבצע פעולה זו משם. לכן, תצטרך לגשת לפרופיל שלך דרך הדפדפן שלך באופן הבא:

  • היכנסו לעמוד האינסטגרם מדפדפן נייד והיכנס.
  • בפינה הימנית העליונה, לחצו על הסמל שמציג גישה לפרופיל שלך.
  • סלקציונה "ערוך פרופיל"וגלול לתחתית העמוד ובחר"השבת את חשבוני באופן זמני".
  • בחר אפשרות מהתפריט הנפתח שמופיע ליד השאלה "מדוע אתה רוצה להשבית את חשבונך?"
  • ודא שאתה בוחר חלופהאחרת, לא תוכלו לבצע את השלב הבא.
  • הזינו את הסיסמה שלכם והקישו על "השבת את חשבונך באופן זמנילחצו עליו, ואחריו על המשך.
  • בדרך זו חשבון המשתמש שלך ייסגר. ויהיה מושבת עד שתתחבר שוב.
  • אם הפרופיל שלך פתוח באפליקציה, כשאתה פותח אותו פעולה זו תציג הודעת שגיאה, שם מצוין שהוא היה סגור.

האם אינסטגרם יכולה למחוק את החשבון שלי אם ביטלתי אותו?

לא, חשבונות אישיים שהושבתו לא יוסרו מהפלטפורמה.הסיבה לכך היא שמובנת שהמשתמש פשוט לוקח הפסקה מזה. לכן, ללא קשר לזמן שיעבור, תוכלו לגשת אליו שוב לאחר חודש או שנה.

משהו נוסף קורה כשאתה מחליט למחוק את החשבון שלך. אם תעשה זאת, הפלטפורמה תצטרך למחוק לחלוטין את חשבונך במשך 60 יום.משמעות הדבר היא שאם תחליט לחזור במהלך תקופה זו, תוכל לעשות זאת, אך לאחר שתחלוף תקופה זו, חשבונך יימחק לצמיתות.

איך אני יכול להפעיל מחדש את חשבון האינסטגרם שלי אם ביטלתי אותו בעבר?

אם ביטול הפעלת פרופיל המשתמש שלך נראה לך קל, הפעלה מחדש תהיה אפילו יותר מכךאם בעבר השבתת את הפרופיל שלך אך כעת ברצונך להשתמש בו שוב, תוכל לעשות זאת במהירות ובקלות על ידי ביצוע השלבים הבאים:

  • במקרה זה ניתן לגשת אליו דרך אפליקציית אינסטגרם או מהאתר הרשמי שלהם.
  • כדי להפעיל אותו מחדש, אתה רק צריךהתחברות".
  • באמצעות שם המשתמש והסיסמה שלך, לחץ על "התחברות"ובדרך זו תוכלו להשתמש שוב בפרופיל החברתי שלכם ובכל המידע שהשארתם בו, כולל העוקבים שלך ואלו שאתה עוקב אחריהם, כמו גם תמונות וסרטונים שפרסמת.

התחברת אבל לא מצליחה לגשת לחשבונך?

זה קורה לעתים קרובות ש לעיתים, עקב מדיניות הרשת, ייתכן שלא תותר גישה. אם נתקלתם בבעיות כלשהן, כדי לפתור אותן אתם פשוט צריכים לעשות את זה:

  • מתחת ל-"התחברות"ישנה אפשרות שמציינת"שכחת את פרטי הכניסה שלך?לחץ על זה.
  • הבא מלאו את הטופס המוצג עם כתובת הדוא"ל שלכם שותף. הבא, הודעה תישלח לכתובת זו. עם קישור שעליך לגשת אליו כדי לשחזר את הפרופיל שלך.
  • בצע את השלבים המפורטים להלן כדי שחזור הסיסמה שלך ולאחר מכן התחברות כדי להפעיל אותו מחדש.

מה ההבדל בין סגירה לביטול הפעלה של חשבון אינסטגרם?

איך עובדים המדריכים והבלוגים החדשים של אינסטגרם

אינסטגרם מציעה לך שתי אפשרויותאחת היא לסגור את החשבון והשנייה להשבית אותו; ההבדל בין אלה הוא ש אחד קבוע והשני זמני.

אם תבטל אותו, יש לך את היתרון של להפעיל אותו מחדש בכל עת שתרצה.החיסרון היחיד הוא שהמידע בפרופיל שלך יהיה נעול עבור העוקבים שלך; הם לא יוכלו לגשת לתמונות ולסרטונים שלך. ייתכן שהם יוכלו לראות רק את התגובות שכתבת בחשבונות אחרים. עם זאת, כל זה ניתן לשחזור, כך שכאשר תחליט לחזור, הכל יהיה בדיוק כפי שהשארת אותו.

לעומת זאת, אם תסגור את החשבון שלך, עליך לדעת שלא תוכל לגשת אליו שוב.לכן, תאבד הכל, כולל העוקבים והחשבונות שאתה עוקב אחריהם, תמונות וסרטונים, תגובות ושם משתמש. מסיבה זו, עליך להיות בטוח לחלוטין שאתה רוצה למחוק את חשבון האינסטגרם שלך, שכן ברגע שתעשה זאת, אין דרך חזרה אלא אם כן תיצור פרופיל חדש. הרשומה שלך תישאר בפלטפורמה רק כמסד נתונים.

שלבים למחיקה לצמיתות של פרופיל אינסטגרם

אם אתם רוצים למחוק את חשבון האינסטגרם שלכם לצמיתות, הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות הוא... שמרו את התמונות והסרטונים שלכם כדי שלא יאבדו כאשר תחליט למחוק את חשבון המשתמש שלך, הכל יימחק ולא תוכל לשחזר אותו. בצע את השלבים הבאים כדי לסגור את הפרופיל שלך לצמיתות:

  • כמו בשלבים הקודמים, ניתן לעשות זאת רק דרך אפליקציית האינטרנט. לכן עליך לגשת לאתר מהמחשב או מהמכשיר הנייד שלך באמצעות הדפדפן המועדף עליך.
  • התחבר וגש ל הקישור הבא.
  • ניתן לעשות זאת גם מהדף "מחק את חשבונך".
  • לאחר מכן יופיע תפריט נפתח שבו עליך לבחור אפשרות, ליד «למה אתה מוחק את החשבון שלך?«
  • לאחר מכן, הזינו את הסיסמה שלכם ולחצו על "מחק את החשבון שלי לצמיתות".
  • לאחר השלמת שלבים אלה, החשבון ייסגר ולא תהיה לך אפשרות לשחזר אותו בעתיד. הדרך היחידה להשתמש שוב ברשת חברתית זו היא על ידי פתיחת פרופיל חדש מאפס.
ספרים אלקטרוניים של IPAP
ספרים אלקטרוניים IPAP

🔥הצטרפו🔥 לקהילת IP@P החדשה! הירשמו כאן!

נושאים

מחבר: סהראי פרז

התשוקה שלי היא טכנולוגיה ומדיה חברתית; אני חוקר ומתעד את החדשות והטריקים האחרונים מפייסבוק, טוויטר, אינסטגרם, וואטסאפ וכל רשת חברתית אחרת.

קָשׁוּר

התגובות סגורות.