
Valószínűleg már tapasztaltad, hogy mobiltelefon-váltás vagy számítógép-formázás során a Yahoo! e-mail fiókodhoz vezető parancsikonon keresztül döbbentél rá, hogy elfelejtetted a felhasználónevedet és jelszavadat, amikor be akartál jelentkezni.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha túl sokszor próbál érvénytelen jelszóval bejelentkezni Yahoo! Mail fiókjába , az 12 órára zárolásra kerül. Ez a platform által bevezetett biztonsági intézkedés.
A segített bejelentkezéssel helyreállíthatod, aminek a használatát megmutatjuk . Nézzük meg, milyen lépéseket kell követned, ha elfelejtetted a felhasználónevedet vagy jelszavadat.
Lépések a Yahoo! e-mail fiókom egyszerű és gyors helyreállításához
Ha nincs meg a „Yahoo! fiókkulcs” eszközöd , amely lehetővé teszi a bejelentkezési jelszavad kezelését és konfigurálását, és elfelejtetted a felhasználói azonosítódat vagy jelszavadat, amellyel hozzáférhetsz az e-mailjeidhez ezen a platformon, ne aggódj!
En Internet Paso a PasoSegítünk megoldani ezt a problémát. Lássuk, hogyan történik ez:
Ha elfelejtettem a felhasználónevet
Amikor a Yahoo! bejelentkezési oldalán vagy, és nem tudod a felhasználóneved, válaszd az „Elfelejtetted a felhasználóneved?” lehetőséget . Ekkor egy ablakba jutsz, amelyben a „Visszairányítjuk a fiókodhoz ” üzenet jelenik meg. Több lehetőséged is lesz az adataid megadására a kezdéshez. Mivel elfelejtetted a felhasználóneved, ki kell választanod egy korábban megadott telefonszámot, vagy egy e-mail címet, amelyet az azonosító helyreállításához is megadtál.
Ha a telefonhívást választja, akkor egy PIN-kódot tartalmazó SMS-t fog kapni erre a számra, amellyel folytathatja a helyreállítási folyamatot. Ha az e-mailt választja a fiók helyreállításához, akkor egy e-mailt fog kapni egy linkkel, amely az e-mail címével átirányít a Yahoo! bejelentkezési oldalára .
Ha elfelejtettem a jelszavamat
Miután bejelentkezett a Yahoo! webhely „Levelezés” részébe, kövesse ezt az útmutatót a jelszava visszaállításához:
- Az első dolog, amit tenned kell, az az, hogy rákattintasz arra az opcióra, amely jelzi, hogy te Elfelejtette jelszavát vagy felhasználónevét.
- Ezután megjelenik az adatok helyreállításához rendelkezésre álló lehetőségek listája. Más szóval, Ki kell választania egy mobil bejelentkezési számot vagy egy e-mail címet.Használhatsz egy telefonszámot vagy e-mail címet is, amelyet a felhasználóként való regisztráció során kaptál helyreállítási célokra.
- Miután kiválasztotta azt a lehetőséget, amely segít a platformnak azonosítani Önt, E-mailben vagy SMS-ben kapni fog egy üzenetet, amely tartalmazza a követendő lépéseket..
- Ezt szem előtt kell tartania Új jelszót fog kérni.Ezért azt javasoljuk, hogy biztonságos helyen tartsa őket, vagy válasszon egy olyat, amelyre könnyen emlékszik.
Mennyi idő alatt tekinti a Yahoo! a fiókomat elavultnak és zárolja be?
Fiókját bármikor ingyenesen lezárhatja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy elveszíti a hozzáférést az összes személyes adatához és e-mail tartalmához. Ezenkívül a Flickr-fotói , a Yahoo! Finance-befektetései és a platformhoz kapcsolódó egyéb adatok is törlődnek.
Ha deaktiválta Yahoo! fiókját, 30 napja van, mielőtt a platform elavultnak tekinti . Ez azt jelenti, hogy ha ezen időszak előtt bejelentkezik, újraaktiválhatja fiókját.
Olyan országokban, mint Új-Zéland, Ausztrália és India, ez az időszak 90 nap . Eközben Brazíliában, Tajvanon és Hongkongban 180 nap.












Hozzászólások lezárva.