
Dropbox er en meget populær platform til lagring af filer på cloud-servere, kendt for sine fantastiske funktioner, der gør den til en favorit frem for andre. Det bedste er, at den tilbyder en plan med 2 GB gratis lagerplads.
Men fordi lagerkapaciteten er så begrænset, er vi nødt til at vide, hvordan vi håndterer den . Da vi ikke ønsker at annullere et abonnement med mere lagerplads, skal vi være meget forsigtige med, hvad vi uploader til platformen. Det er sandt, at det er tilstrækkeligt til normal brug, men mange af os når denne grænse på mindre end en måned.
I dette indlæg finder du nogle meget nyttige tips til at administrere din Dropbox-kontoplads. Du får også en trinvis vejledning i, hvordan du permanent sletter filer eller blot sender dem til papirkurven for senere gendannelse.
Trin til at slette en fil eller mappe i Dropbox og frigøre lagerplads på din konto
Vi ønsker ofte at slette filer fra vores cloud-lager, primært for at frigøre plads og bruge den til andre filer. Det er tilrådeligt at skille sig af med filer, du ikke bruger, for at undgå at fortryde det senere.
Log ind bør være vores første skridt, for uden dette vil vi ikke kunne få adgang til vores konto og slette det, vi har brug for.
Find derefter den/de fil(er), du vil slette . Husk, at disse trin er nyttige for alle typer filer, du har gemt på platformen.
Når vi er logget ind på vores konto, kigger vi efter tre prikker (“…”) ud for navnet på vores fil. Hvis du klikker på dem, får du vist flere muligheder; vi vælger “ Slet ” og bekræfter, at vi vil slette filen, ved at klikke på “ Slet ” igen.
En anden måde at slette filer på
Der er en anden, meget enklere måde at slette den på. Det involverer at finde filen/filerne , vælge dem og trække dem til skrivebordet og til sidst til papirkurven.
Definitivt
Vi skal huske på, at når vi sletter en fil permanent, vil vi ikke længere kunne have den, og vi vil heller ikke forsøge at gendanne den.
For at forstå ovenstående, går vi til den mappe eller fil, der skal slettes, klikker på afkrydsningsfeltet ud for det indhold, der skal slettes, og afslutter ved at klikke på "Slet permanent " og bekræfter ved at klikke på "Slet permanent " en sidste gang.
Forhold vi skal tage højde for
Hvis vi vil slette en fil fra Dropbox Business og ser, at det er forhindret, skyldes det, at administratoren af Dropbox Business har deaktiveret indstillingen.
Hvis vi er medlemmer af en delt mappe, kan vi ikke slette indhold permanent. Men hvis vi tilføjer indhold, kan vi slette det et par minutter efter upload.
At sende dem til papirkurven er som at slette dem permanent, fordi der ikke vil være nogen ændring i lagerpladsen.
Tips til at frigøre Dropbox-cloudlagerplads og øge din kapacitet
Der findes en lang liste af tips online, der giver dig masser af grunde til at slette filer. Her er nogle af de mest almindelige, du kan bruge til at frigøre plads på din Dropbox-konto.
Fjern dubletter
Når vi sletter dubletter, frigør vi plads . Helt ærligt, det er ikke raketvidenskab at gemme flere dubletter, fordi vi kan udføre alle vores opgaver med blot ét, ligesom vi kan med en masse af dem.
Vi kunne kalde dette minimumspunktet. Husk, at disse pladser er begrænsede, og derfor skal vi vide, hvordan vi håndterer dem , da lagring af et stort antal gentagne billeder viser dårlig håndtering, og når vi vil uploade noget virkelig værdifuldt, har vi ikke muligheden på grund af den begrænsede plads.
Vær opmærksom på følgende idéer:
Slip af med mapper med færdige projekter
Mange af os uploader projekter, der stadig er afventende eller igangværende. Det anbefales kraftigt, at du sletter dem fra din Dropbox-konto, når de er færdige. Men hvis du vil beholde disse filer, fordi du mener, de kan være nyttige i fremtiden, skal du følge rådet nedenfor.
Projekter er filer, der kan være meget store og derfor reducerer den ledige plads, vi har, betydeligt, så vi råder dig til at tage dette i betragtning.
Eksporter det, du ikke vil miste, til et eksternt drev
Som vi nævnte i det foregående punkt, kan vi gøre dette, så længe vi har filer, som vi stadig mener kan være nyttige for os i fremtiden, men som vi for at administrere vores plads godt skal eksportere til et USB-drev eller ekstern hukommelse.
Vi ved, at vi bruger cloud-lagring til at gemme nyttige oplysninger og frigøre plads på vores pc eller telefon, men vi bør altid distribuere vores filer så effektivt som muligt. I dette tilfælde er det også et godt alternativ at bruge en anden cloud-lagringsplatform.
Slet lange, uvigtige videoer
Vi ved, at der er tidspunkter, hvor vi har bestemte videoer, der er utroligt vigtige for os. Men vi forsikrer dig om, at efter en måned eller endda to uger, vil du ikke længere være interesseret i dem, og du vil måske slet ikke huske dem, så det er bedst at slippe af med nogle af dem.
Derfor er det tilrådeligt at oprette en regelmæssig vedligeholdelsesplan for din konto . For eksempel en gang om ugen eller en gang om måneden, afhængigt af hvor ofte du bruger den. Dette hjælper dig med at identificere filer, der ikke er vigtige for dig, og frigør plads til dem, der er.
Abonner på et betalt Dropbox-abonnement
Dette er det råd, som mange ikke kan lide, og det er fordi, vi taler om at foretage en betaling. Men realiteten er, at hvis vi ikke vil fjerne noget eller bruge nogen af de tidligere tips, kan vi bruge denne plan.
Det er den bedste mulighed, fordi den ved at annullere en plan på platformen kan give os en større mængde plads, nyttig nok til at fortsætte med at gemme filer uden at skulle røre ved nogen af dem, vi allerede har gemt.
Afhængigt af hvilket abonnement vi annullerer, vil vi have mere eller mindre lagerplads. Men fra et andet perspektiv kan vi bruge de tidligere tips og også bruge dette til at gemme store filer, såsom softwarefiler eller andre. Hvis du ved, hvad vi taler om, vil du forstå, at de bruger en betydelig mængde plads.
Hvad er dine planer?
Som vi nævnte, tilbyder abonnementerne nye fordele, hvoraf den vigtigste er øget lagerkapacitet, men det er ikke alt. Ved at besøge deres hjemmeside kan du se fordelene ved hver abonnement. Som et eksempel på, hvad du finder, er her de mest almindelige:
- Plus: For kun 9,14 euro om måneden tilbyder denne plan en kapacitet på 2048 GB, hvilket er 2047 GB mere end gratisplanen.
- professionel: Du skal kun betale 16,68 euro om måneden og tilbyder en kapacitet på 3072 GB, hvilket naturligvis er meget større end basisabonnementet.
Der findes andre planer, men disse er de individuelle og derfor de mest anvendte.











