
Sempre que fas ús d'algun servei a la xarxa, segurament et preocupes per conservar la major privadesa possible. Això, amb l'objectiu de evitar que tercers puguin ensumar el que fas quan navegues a Internet i fins i tot, impedir que siguis víctima d'algun robatori de dades personals o de qualsevol índole.
És per això que, en el cas del reconegut servei de streaming per veure sèries i pel·lícules de renom a tot el món, també cal aconseguir mantenir aquesta privadesa. Per això, Netflix permet als seus usuaris eliminar l'historial del compte per tal que ningú més sàpiga que pel·lícules o sèries visualitza dins de la plataforma.
En aquest sentit, si comparteixes el teu compte de Netflix amb els teus familiars, amics o veïns o bé, simplement no vols que els petits de la casa s'assabentin del que veus allà, pots fer el procediment que t'indiquem més endavant per esborrar l'historial del servei i no deixar empremtes. Tenint en compte que, per sort, és molt fàcil dexecutar.
Quina informació queda registrada a l'historial del vostre compte de Netflix?
Com cal esperar-se, l'historial del teu compte de Netflix registra tot el que té a veure amb la teva activitat dins de la plataforma. Tal com passa amb els navegadors webs i aquest tipus de plataformes que s'encarreguen de guardar un historial.
En aquest sentit, els elements que emmagatzema l'historial de cada compte de Netflix es basen en la interacció de contingut que es relaciona amb l'activitat de visualització que permet observar la plataforma i també, té a veure amb una informació detallada de les interaccions amb els títols de contingut de Netflix.
És a dir, amb totes les pel·lícules i sèries que has qualificat al llarg de la teva activitat. Aquesta és una informació que es pot obtenir directament des de la secció “El meu perfil”.
Addicional a això, també conté informació sobre adreça IP. Com, per exemple, aquelles dades associades amb les darreres vegades que vas emprar cada dispositiu particular per realitzar streaming directament des del teu compte del present servei, fent ús de una adreça IP determinada i única, És clar.
Passos per eliminar tot l'historial del teu perfil de Netflix.com
Ara bé, amb la finalitat que aconsegueixis esborrar tot el rastre que hi ha a l'historial del teu compte d'aquest servei de streaming, cal dur a terme alguns passos summament senzills que permeten suprimir tot el que pot aparèixer a les llistes de “Tornar a veure” o “Seguir veient”.
D'aquesta manera, comencem amb cada pas a pas a executar a Netflix per això:
Accedeix a Netflix.com i entra a “El teu compte”
Inicialment, la instrucció és ingressar al servei de Netflix normalment, és a dir, com si fossis a veure continguts amb el teu propi perfil. Però, en aquest cas, hauràs de entrar a la pestanya “El teu compte” per iniciar el procés d'eliminar l'historial emmagatzemat a la plataforma.
En cas que accedisques al servei des del teu ordinador, has d'oprimir damunt del teu nom de perfil que es troba al lateral esquerre de la pantalla i un cop es desplega el menú en qüestió, fes clic sobre l'opció “El teu compte”.
D'altra banda, si ho preferiu executar això directament des del teu telèfon mòbil o tablet, hauràs d'entrar a l'aplicació de Netflix i desplegar el menú que es localitza a la part superior esquerra de la pantalla del dispositiu. Amb això, et toparàs amb diverses categories de pel·lícules, sèries i documentals. Però, a més, pots ingressar a la selecció “Compte” amb la qual cosa et redirigiran cap a un lloc web (és a dir, sortirà de l'app).
Dirigeix-te a “El meu Perfil” i accedeix a “Activitat de visionat”
Amb això, podràs veure les teves dades bancàries, igual que el pla de subscripció que tens i fins i tot, fins i tot observaràs l'opció de cancel·lar el teu compte. Per tant, optaràs per creure que no ets al lloc adequat, però no és així. Atès que, des d'allà, pots desplaçar-te a les opcions de configuració.
En aquest sentit, un cop accedeixis a aquestes opcions de configuració del teu compte de Netflix, veuràs una secció que s'identifica com “El meu perfil” i quan t'hi trobis, hauràs de prémer sobre la selecció que diu “Activitat de visionat”, ubicada a mà dreta en el primer lloc de la pestanya llista.
És hora d'eliminar l'historial del vostre compte de Netflix
En concretar els passos anteriors correctament, et trobaràs amb una enorme llista on pots observar totes les pel·lícules i els episodis de les sèries que has vist al servei de streaming des que et registrar-te allà. Els quals, afegeixen des de les maratons de sèries fins a les pel·lícules que has gaudit completament, les que vas deixar a mitja i les que encara no has acabat que es troben a l'apartat “Seguir veient”.
Aleshores, per procedir a esborrar aquest historial senzillament hauràs de prémer la “X” que s'observa a cada element en finalitzar la barra. De manera que, puguis suprimir al teu gust el contingut que prefereixis i bé, mantenir-hi el que vulguis. Cal ressaltar que, en cas que vulguis esborrar tot el rastre d'una sèrie de TV, cal eliminar de la teva activitat tots els episodis vistos perquè no apareguin com a “Pendents”.
Ara Netflix deixarà de suggerir-te contingut
Quan elimines elements de l'historial del teu perfil de Netflix, també t'estàs assegurant de no rebre més les recomanacions que, constantment, el servei emet als clients. Com que aquest s'encarregarà de deixar-te de suggerir pel·lícules o sèries basades en el que ja has visualitzat dins de la plataforma.
De manera que ara et podràs estalviar una pestanya que et recomana allò que, en realitat, no t'interessa veure. A banda d'això, tots els títols que elimines del teu historial, no es mostraran més mai a la secció “Vistes recentment” o “Continuar veient”.
D'altra banda, cal tenir present que aquesta funció de suprimir l'historial d'un compte de Netflix només és apte per als perfils d'adults registrats en aquesta plataforma. En conseqüència, els comptes dels petits de la casa no podran gestionar i executar aquest procediment d'eliminació. Per descomptat, a causa del control parental que es maneja en aquest servei en línia.
















